Går allt som det ska så kommer Macken X recension och test av iPhone Xs Max inom kort. Förhandsbeskedet är att min iPhone Xs Max landar i Skellefteå idag fredag.

Jag kommer att göra som vanligt och testa iPhone XS Max under en lite längre tid och det blir tre texter:

  • en första text med uppackning och de första intrycken
  • en andra text där jag testar kameran
  • en sista och avslutande text med omdöme och betyg

Jag kommer att ha fokus på den större skärmen, möjligheten att kunna vrida på den nya modellen (landscape) och på kameran.

Fungerar transporter och leveranser så kommer den första texten inom kort.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This