Igår kom ett besked som sannolikt de flesta Twitter-användarna kommer att småjubla lite över – snart kan du få ditt flöde i kronologisk ordning igen.

Det betyder att du kan ställa om ditt flöde till att visa allt i datum och tidsordning.

Twitter har precis som många andra sociala medier laborerat med att hitta algoritmer som visar det Twitter tror att du vill läsa och i den ordning som twitter vill att du läsa ditt flöde. Det har varit försök med ”De bästa inläggen” och ”Det du kanske har missat” till algoritmer som har prioriterat de du interagerar med mest.

När Twitter ändrade i sitt och ditt flöde så dröjde det inte längre förrän protesterna från användare kom och nu backar alltså Twitter och inom kort så kommer du att kunna ställa in ditt flöde så att du får det i tidsordning, igen.

Mackens Fråga: Har du en spelkonsol?
Share This