Igår kom ett besked som sannolikt de flesta Twitter-användarna kommer att småjubla lite över – snart kan du få ditt flöde i kronologisk ordning igen.

Det betyder att du kan ställa om ditt flöde till att visa allt i datum och tidsordning.

Twitter har precis som många andra sociala medier laborerat med att hitta algoritmer som visar det Twitter tror att du vill läsa och i den ordning som twitter vill att du läsa ditt flöde. Det har varit försök med “De bästa inläggen” och “Det du kanske har missat” till algoritmer som har prioriterat de du interagerar med mest.

När Twitter ändrade i sitt och ditt flöde så dröjde det inte längre förrän protesterna från användare kom och nu backar alltså Twitter och inom kort så kommer du att kunna ställa in ditt flöde så att du får det i tidsordning, igen.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This