Apple sänder kvällens keynote direkt och du har en rad olika alternativ att välja på om du vill titta.

Mac

Här hittar du länken till Apples direktsändning

iPad och iPhone

Antingen kör du direkt via länken ovan eller så via Apples App, podcasts.

Apple TV

Ladda ned appen i din Apple TV.

Apple brukar sända direkt även via Youtube – här är kanalen.

Nytt för i år och denna gång är att Apple också kommer att sända via Twitter:

Klockan 19.00 drar det hela igång och jag kan redan nu meddela att det inte blir några sammanfattningar, direktrapporter eller liknande här på bloggen. Jag kommer med en krönika med en massa tyckande och funderingar i efterhand.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This