Det finns få och spridda rapporter om användare som uppelever problem med nya iPhone XS och iPhone XS Max – att de har dålig kapacitet via telefonnätet och Wi-Fi. Här är några råd som kan bota problemen.

Till att börja med så kan det vara en god idé att slå på och slå av flygplans läge. Det är det enklaste sättet att se om du inte får fart på uppkopplingen igen. i flygplansläge så slås alla radiosändare av i din telefon ioch de slås på igen när du slår av läget. Det kan hjälpa.

Ett annat litet trick är att slå av 4G i inställningarna och sedan slå på 4G igen. Det gör du under Inställningar, Cellular och Data Options.

Återställ

Fungerar nu inte något av dessa båda sätten så finns det ett lite mer omfattande vilket innebär att du återställer alla dina nätverksinställningar.

Inställningar, Allmänt och sedan långt ned, Återställ. Var noga med att bara återställa dina nätverksinställningar – inget annat.

Återställ

Har du nu provat allt detta och om du fortfarande har problem så återstår bara en återställning och sedan att starta om från noll, som en ny iPhone. Numera med mycket av informationen i molnet så är det inte en fullt lika krånglig omställning som tidigare men visst innebär det en massa nedladdande av appar, in med lösenord och det tar tid innan allt fungerar igen.

 

Mackens Fråga: Har du en spelkonsol?
Share This