AirPower, Apples laddningsplatta, kanske inte är död och nedlagd trots allt. I handboken för nya iPhone XS och iPhone XS Max så finns AirPower omnämnd.

Nu kan det ju finnas en enkel, logisk förklaring och alternativ förklaring till detta – handböckerna har varit tryckta sedan länge eller så har Apple missat att AirPower finns med i texten.

Skulle nu AirPower vara nedlagd som produkt betraktat så betvivlar jag att Apple skulle ha tagit med AirPower i handboken oavsett när den skulle vara tryckt. Det är helt enkelt inte Apple.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This