Laddade du ned den så kallade Golden Master-versionen, förhandsversionen av iOS 12, så kom ingen uppdatering igår. Förklaringen är enkelt – det var GM-versionen som lanserades som den skarpa, färdiga versionen.

En koll av GM-versionen säger att numret är 16A366 och det är samma versionsnummer som som den skarpa versionen har.

Betatestare

Vill du nu avsluta ditt betatestande så rekommenderar har att du snarast hoppar in i inställningarna och raderar den beta-profil som du laddat ned och installerat. Annars finns en uppenbar risk att du kommer att ladda ned och installera nästa betaversion av iOS som kan landa redan inom några dagar. Apple brukar nämligen hålla ett rätt högt tempo vilket betyder att om du har ställt in att uppdateringar ska installeras automatiskt så kan iOS uppdateras till nästa betaversion.

Nästa lansering som du nu kan se fram mot är macOS Mojave som släpps den 24 september.

Share This