Siktar du på att samla ihop en del nya Pokémons med ägg, 7 km, efter den 13 september så är det dags att tömma ut alla dina gamla ägg nu.

Det är bara ägg som fångats efter det att eventet dragits igång, sannolikt vid 22-tiden på kvällen, som kan ge en Farfetch’d, Kangaskhan, Mr.Mime eller Tauros. Så räkna inte med att få några av de nyss nämnda figurerna i ägg som redan har.

Ut och kläck ägg nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This