Du kan som bekant få regionala Pokémons i ägg från vänner just nu. Nya Pokémons i ägg är också Tangela och Porygon. Här har du lite statistik som visar vad du har störst chans att få i äggen.

Det är, som Macken X redan har berättat, rätt små chanser att få en regional Pokémon i ägg (från vänner) och den sammanställda statistiken visar hur liten chans det är:

 • Regional 12.5%
  • Kangaskhan – 4%
  • Tauros – 4%
  • Mr.Mime – 2.25%
  • Farfetch’d – 2.25%
 • Alolan Pokemon is 75%
  • Alolan Grimer – 7.5%
  • Alolan Vulpix  – 11.25%
  • Alolan Geodude – 11.25%
  • Alolan Sandshrew – 15%
  • Alolan Diglet – 15%
  • Alolan Meowth – 15%
 • Tangela och Porygon 12.5%
  • Tangela – 6.25%
  • Porygon – 6.25%

The Silph Road

Svårt

Det här betyder att det faktiskt kommer att bli svårt att få ihop ett fullt Pokédex under tiden för eventet, i alla fall om du saknar mer än en Pokémon. Farfetch’d finns i färre än 3 procent av äggen och Kangashkan och Taurus i bara 4 procent av äggen. Mot bakgrund av att även tar 7 kilometer att kläcka, 4.7 kilometer om du använder snabbkläckning så kommer at sett bli ett tufft jobb, med massor av tur, för att få tag på de Pokémons som du saknar.

Ut och jaga nu!

Hits: 295

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This