Problemen med Pokémon GO Plus och Gotcha-armbanden har blivit en följetong med Pokemon GO Plus. Så här kan du får ordning på ditt armband.

Jag betonar kan för det är inte alltid den här metoden fungerar men det är värt att prova för att jag har fått ordning på några enheter så här:

  • Öppna inställningarna för din iPhone
  •  Gå in under Bluetooth
  • Plocka bort (glöm bort denna enhet) i inställningarna

Klicka nu att du vill para ihop armbandet med din iPhone och Pokémon GO igen, dvs sätt armbandet i sökläge.

Installera om

Fungerar det ändå inte så kan det också fungera med att avinstallera Pokémon GO, start om fin iPhone (helt och hållet – håll inne start ich hemknappen samtidigt) ladda ned och installera spelet/appen igen. Du får göra om dina inställningar i spelet (slå av ljudet) igen.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This