Idag den 20 september så kommer MewTwo att dyka upp som ny raidboss i en dryg månad framåt men då Niantic brukar göra den här typen av ändringar amerikansk lokal tid så dyker MewTwo inte upp förrän efter 22.00 – då det inte finns några raider kvar.

Det i sin tur betyder att imorgon, den 21 september så kommer MewTwo att dyka upp som raidboss. Har du ännu inte fångat någon eller är på jakt efter någon bättre MewTwo så har du chansen ända till och med den 23 oktober.

Fångstmöjligheter

Gissningsvis så har Niantic också ställt om det som kallas “catch rate”, chanserna som du har att fånge en MewTwo. Efter en EX Raid så har MewTwo visat sig lätt, för att inte säga mycket lätt att fånga. Räkna inte med att Mewtwo kommer att vara lika lätt att fånga. Niantic har inte heller sagt något om huruvida det kommer en shiny MewTwo eller inte så det återstår att se.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This