Nu finns det nya mössor, kepsar, att köpa i den interna butiken i Pokémon GO. Niantic har uppdaterat utbudet och inom kort lär det även dyka upp andra kläder och prylar.

Pokémon GO tjänar sina pengar på det vi köper och de flesta satsar nig sina pokécoins på bollar, indikatorer och andra saker som du kan använda i spelet. Det finns också kläder, glasögon, mössor och annat som du kan köpa till din figur eller vad sägs om ett par läckert rosa elastiska, tighta träningsbyxor?

Eller kanske ett par röd/blå glasögon eller kanske bara en fiskmössa?

En del av prylarna är gratis medan du får betala för andra och en nyhet är en serier nya kepsar som du kan köpa.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This