Pokémon GO har fått en tillströmning av nya och gamla spelare vilket resulterat i en ökning med 35 procent, globalt.

Mer än 113 miljoner vänner har knutit kontakten med varandra och de har skickat över 2.2 miljarder gåvor till varandra. Det betyder att så är många spelare har det inte varit sedan spelet lanserades för drygt två år sedan.

Tillsammans

Even as summer fades in the Northern Hemisphere, we are working on some surprises for Pokémon GO this fall to give Trainers even more ways to play together.

Uttalandet från Niantic är som vanligt kortfattat och tvetydigt. Det kan handla om duell-funktionen eller någon annan ny funktion där vi ska kunna spela tillsammans.

Dueller

“Now we are working on the PvP mode, which will soon appear. In addition, we’re still working on improving the feature that has just made its debut – it’s all about friends, such as the ability to exchange Pokemon in the game. 

We’ve just introduced an improvement so you can add a note to your friend. The point is that you can have many people on your friends list and do not remember who is who. So you can add a comment to that person. You can also segregate your friends list. 

We are constantly improving the elements that we have available in the game and the next thing that we want to add at the end of this year is the PvP mode.“

gram.pl

Informationen kommer från en intervju med polska Gram och i intervjun så säger Niantics Anne Beuttenmüller, chef för produktmarknadsföringen att ett duell-system kommer att lanseras före årskiftet. Det är i alla fall Niantics planer.

Lägg sedan till Generation 4, en ny Pokémon för EX Raiderna och inte minst det Ultra Bonus Event som drar igång den 13 september. Hösten och vintern kommer att bjuda på massor av nyheter i Pokémon GO.

Mackens Fråga: Har du en smart högtalare med en digital assistent hemma?
Share This