Ska vi tro källor på The Silph Road så kommer nästa Community Day att ha Beldum i fokus. En bild har läckt ut på förhand med just denna Pokémon nämligen.

Niantic har tydligen lagt ut en bild för tidigt som visar Beldum i samma miljö som när Community Day brukar annonseras ut. Ett misstag som Niantci har gjort tidigare. en liknande bild har lagts ut och då avslöjades det special move som skulle komma för en Pokémon vid ett tidigare tillfälle.

The Silph Road

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This