Från och med idag så är det Mewtwo som är ny raidboss i Pokémon GO och de första rapporterna stärker gissningen inför lanseringen att det skulle bli svårare att fånga Mewtwo som raidboss än det har varit under EX Raider.

Mewtwo är en Pokémon av ”psychic” typ.

  • Tyranitar
  • Gyarados
  • Rayquaza
  • Lugia
  • Snorlax

Det är några bra Pokémons som du kan använda för en raid mot MewTwo. Även Mewtwo själv är en bra Pokémon mot … Mewtwo.

Svårare

Det har spekulerats att Mewtwo som raidboiss kommer att vara svårare att fånga än tidigare då du kunde fånga Mewtwo vid en EX raid. De första rapporterna, MewTwo dök upp som raidboss igår den 20:e i många delar av världen, så är Mewtwo svårare att  fånga nu, än tidigare. Du får alltså räkna med att Mewtwo kommer att vara minst likasvår att fånga som övriga Legendarys, det är de dåliga nyheterna. De goda nyheterna är att du har till och med den 23 oktober att fånga Mewtwo.

Ut och jaga nu!

Share This