Ditto kan förvandlas till en Meltan vilket betyder att det ska gå att fånga den och det ska gå att få in Meltan i Pokédex.

Det gäller att granska allt som Niantic skriver och verkligen lusläsa varje mening och varje ord.

Sightings of Ditto that have transformed into Meltan are still being reported. If you haven’t encountered one, it’s time to get out there and GO!

Niantic

A mysterious Pokémon suddenly began appearing all over the world in recent days. Have you spotted it yet?

Ditto all over the world have been transforming into this Pokémon, which has now been identified as the Mythical Pokémon Meltan!

It seems that Professor Willow has already contacted Professor Oak in the Kanto region, and the two have been cooperating in their investigation of Meltan! Please check the Pokémon YouTube channel for more on their efforts!

Sightings of Ditto that have transformed into Meltan are still being reported. If you haven’t encountered one, it’s time to get out there and GO!

—The Pokémon GO team

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This