Den 22 september så är det dags för Chikorita Day, Community Day, då du kan spela tillsammans med andra och jaga en shiny Chokorita.

Community Day är speciella events i spelet. Under tre timmar så dyker en speciell Pokémon upp i stort antal. Bland alla dessa Pokémons så finns också shiny-versioner och under de här tre timmarna så har den Pokémon som är i fokus ett speciellt ”move”.

Under de tre timmarna den 22 september så är det Chikorita som står i fokus med Frenzy Plant som special-move.

Get out and play together in your local community parks on Pokémon GO Community Day. For just a few hours each month, you can encounter a special Pokémon in the wild. During these hours, there’s a chance to learn a previously unavailable move for that Pokémon or its evolution, as well as earn some Community Day bonuses. Celebrate what it means to be a part of the Pokémon GO community and make new friends along the way!

Note: Fast TMs and Charged TMs will not grant exclusive moves during Community Day. To learn the exclusive move, you must catch or evolve the featured Pokémon during Community Day hours.

Niantic

Dagen är den 22 september
Tiderna är 11.00 – 14.00

Dina Lutes räcker under hela eventet, tre timmar så ladda med Lures, Lucky Egg och Starpiece.

Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Har du en spelkonsol?
Share This