Den 22 september så är det dags för Chikorita Day, Community Day, då du kan spela tillsammans med andra och jaga en shiny Chokorita.

Community Day är speciella events i spelet. Under tre timmar så dyker en speciell Pokémon upp i stort antal. Bland alla dessa Pokémons så finns också shiny-versioner och under de här tre timmarna så har den Pokémon som är i fokus ett speciellt “move”.

Under de tre timmarna den 22 september så är det Chikorita som står i fokus med Frenzy Plant som special-move.

Get out and play together in your local community parks on Pokémon GO Community Day. For just a few hours each month, you can encounter a special Pokémon in the wild. During these hours, there’s a chance to learn a previously unavailable move for that Pokémon or its evolution, as well as earn some Community Day bonuses. Celebrate what it means to be a part of the Pokémon GO community and make new friends along the way!

Note: Fast TMs and Charged TMs will not grant exclusive moves during Community Day. To learn the exclusive move, you must catch or evolve the featured Pokémon during Community Day hours.

Niantic

Dagen är den 22 september
Tiderna är 11.00 – 14.00

Dina Lutes räcker under hela eventet, tre timmar så ladda med Lures, Lucky Egg och Starpiece.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This