Idag den 14 september startar jakten på Kangashkan, Farfetchéd och Tauros för svenska spelare. De kan du nämligen få i ägg, från vänner, sedan strax efter klockan 22 igår kväll.

Från den 13 september till och med den sista september så kan du samla ägg, ge dig ut och gå och kläcka ägg med förhoppningen att kunna fylla på med de sista Pokémons som du saknar eller byta ut de du har mot bättre.

  • 13-30 september: Kangashkan, Farfétched och Taurus i ägg från vänner

Raider

Parallellt med detta så dyker Articuno, Zapdos och Moltres som nya raidbossar fram till och med den 20 september.

De här radierna blir lite annorlunda eftersom Niantic har ändrat tiderna – nytt är att äggen kläckas efter 15 minuter och radierna varar i 90 minuter.

  • 13-20 september: Articuno, Zapdos och Moltres som nya raidbossar

 

Ut ich jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This