Grimer och Geodude är nya shiny-varianter som du nu kan fånga. Det finns gott om rapporter utifrån fältet som bekräftar att de två tillsammans med sina utvecklingar går att fånga.

Räkna nu inte med att ramla över en shiny i först taget. Shiny-varianterna är normalt mycket ovanliga, förutom under events då de är betydligt vanligare och lättare att fånga.

Det finns siffror som säger att det kan handla om en Pokémons på tusen och mer som är shiny för vissa Pokémons. I ägg så ska chanserna vara lite bättre liksom om du kan fånga in dem som en raidboss.

Ut och jaga nu!

PS Imorgon bitti publiceras en längre, mer komplett lista på shinys i spelet.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This