Nu har Niantic skickat ut nya inbjudningar till EX-raider och här i Skellefteå så kommer det att jagas Deoxys den 2 oktober.

Att döma av rapporter på The Silph Road så är det samma datum som gäller för spelare i Storbritannien och flera andra länder. Dessutom ser det ut som att Niantic har skickat ut ett antal inbjudningar för den 1 oktober som sedan dragits tillbaka vilket inte är populärt.

Det finns fler exempel på spelare som fått en inbjudan som sedan dragits tillbaka och som kompensation har de fått två premium-pass och Stardust, En klen tröst för de som sig fram mot att få en möjlighet att kunna få fånga Dexoys. Niantic skapade också förvirring genom att skicka ut inbjudningar till gym med pågående raider vilket resulterade att det såg ut som att EX-raiden redan hade startat.

EX Raider

Den här typen av raider är exklusiva, bara för inbjudna och en nyhet, förutom en helt ny raidboss, är att nu kan spelare som fått en inbjudan ta med sig en god vän. Du kan bjuda in ytterligare en spelare om du har en inbjudan.

Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Har du en spelkonsol?
Share This