Flera iOS -användare hävdar att de har fått push-notifications, notiser, från Niantic där det flaggas för Deoxys som nu legenadpris Pokémon vid EX Raider.

I sig är detta ingen jättenyhet i och med att MewTwo nu kommer att dyka upp som nu raidboss under den dryg månad med start den 20 september (21 i Sverige). Det torde innebära att MewTwo nu pensioneras efter ett år som Pokémon on i EX Raider.

The Silph Road

Det finns ingen officiell bekräftelse från Ninatic och den påstådda notisen har inte heller nått alla användare.

Video

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This