Vänlistan och funktionen med att bli vän med andra spelare är en fantastiskt välkommen funktion då det tillfört en helt ny dimension i spelet – spela med andra, bli vän, utöka vänskapen och få belöningar men den har en brist – jag vill se vem som vill bli vän med mig.

För jag en förfrågan om att bli vän med någon så ser har inte nivå, var spelaren kommer ifrån eller vilket lag hen tillhör – inte med mindre ön att jag bekräftar vänskapen och inväntar en gåva. Först då får jag reda på det jag skulle vilja veta direkt.

Friktion

Det leder till en smula onödig friktion eftersom jag alltså måste bekräfta vänskapen och först därefter kan plocka bort hen ur min vänlista. det är ju inte det mest vänskapliga att först tacka ja till att bli någons vän och sedan direkt därefter kasta ut vederbörande men det blir resultatet.

Så snälla Ninatic – låt mig se mer information om vem som vill bli vän med mig!

Mackens Fråga: Vad har du för hörlurar?
Share This