En ny artikelserie startar imorgon, måndag. Det är en serie krönikor med tyckande, funderande och spekulerande om vad vi kan förvänta oss att se presenteras den 12 september och under hösten/vintern.

Måndagen startar med tre texter som handlar om iMac, MacBook Air och Mac mini – det jag tror att vi kommer att få se i form av uppdateringar och nya modeller.

Tisdagen, dagen innan Apples keynote, handlar om iPhone, iPad och Apple Watch – även där så blir det tre texter.

Två dagar, sex krönikor och messa tyckande och gissande.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This