Apple kommer att lansera den skarpa versionen av nya iOS 12 nu på måndag men redan nu så kan du ladda ned det som kallas Golden Master-versionen, om du är registrerad betatestare.

En GM-version är den version som kommer att lanseras som den skarpa, färdiga versionen, om, inga buggar eller problem hittas i sista stund. Är du otålig och vill installera iOS 12 redan nu så kan du ladda ned den direkt från Apples webbplats för utvecklare. Är du inte utvecklare så kan du anmäla dig som betatestare och sedan ladda ned iOS 12 GM.

Uppdatering

Anmäl dig först som betatestare därefter kan du ladda ned den profil som krävs för betaversioner. När den är installerad och du har startat om din iPhone så finns iOS 12 GM att ladda ned som en uppdatering.

Hits: 52

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This