Apple kommer att lansera den skarpa versionen av nya iOS 12 nu på måndag men redan nu så kan du ladda ned det som kallas Golden Master-versionen, om du är registrerad betatestare.

En GM-version är den version som kommer att lanseras som den skarpa, färdiga versionen, om, inga buggar eller problem hittas i sista stund. Är du otålig och vill installera iOS 12 redan nu så kan du ladda ned den direkt från Apples webbplats för utvecklare. Är du inte utvecklare så kan du anmäla dig som betatestare och sedan ladda ned iOS 12 GM.

Uppdatering

Anmäl dig först som betatestare därefter kan du ladda ned den profil som krävs för betaversioner. När den är installerad och du har startat om din iPhone så finns iOS 12 GM att ladda ned som en uppdatering.

Mackens Fråga: Vad har du för hörlurar?
Share This