I strömmen av uppdateringar så har Apple även släppt nya Safari som bland annat innehåller ännu bättre av dig och din information då du surfar runt ute på nätet och ikoner i tabbar.

Det snabbaste, enklaste och smidigaste sättet att uppdatera webbläsaren är att använda uppdateringsfunktionen i Mac App Store. Nya Safari är en lite försmak av det som kommer i nya MacOS – macOS Mojave som släpps den 24 september.

Integritet

Ett optimerat operativsystem med nya funktioner där integritet står högst upp på agendan. Apple lanserar nya skydd för dig som användare och gör det svårare för annonsörer och andra att kartlägga dag ute på nätet.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This