Idag klockan 09.01 släpptes förhandsbokningarna för nya iPhone och nya Apple Watch.

Detta för en preliminär leverans den 21 september. Förhandsbeskeden säger att Sverige kommer att få en rätt hygglig tilldelning när det handlar om leveranser. Huruvida det betyder att alla som förhandsbokar kommer att kunna få sina telefoner eller inte lär framtiden utvisa.

Du kan boka här – hos vår samarbetspartner mStore/MacSupport

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This