Ska vi tro på historien och tidigare lanseringar så räkna med att nya iOS 12 kommer att släppas runt 19-tiden, svensk tid, ikväll.

Räkna också med tungt tryck på Apple servrar och system så det kan vara en god ide att avvakta och inte kasta sug över uppdateringsknappen direkt efter klockan sju ikväll.

Apple släpper även tvOS 12 och watchOS 5 ikväll.

macOS Mojave släpps den 24 september.

Det enklaste sättet att uppdatera din telefon

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This