Jag lade ut en annons på min Apple Watch igår. Den såldes inom fem minuter så klockan är såld och jag har ingen mer och jag har ingen iPhone som blivit över heller.

Jag byter iPhone varje år och Apple Watch vartannat år, ungefär. I år hade jag en Apple Watch över som jag la ut som en annons. Den såldes inom fem minuter. Så klockan är såld och något iPhone har jag som sagt inte heller över. Jag hyr numera min telefon via mStor. Det betyder att har betalar en summa per månad och efter ett år, eller två år, beroende på avtalstid så lämnar jag in min telefon och hämtar ut en ny.

mStore/MacSupport är samarbetspartner och leverantör till Winterkvist.com som äger Macken X.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This