Nu har det kommit en bekräftelse på att Mellan verkligen är en ny Pokémon i spelet. Notisen och nyheten om den nya figuren har skickats ut till spelare och en video har lagts ut på YouTube.

Meltan dök upp kort efter det att Chikorita Dagen avslutades i lördags. Under en dryg halvtimme så fylldes hela Pokémon-världen av denna nya figur. Små prickar, en ny okänd Pokémon som såg ut som en mutter.

Ditto

När Meltan fångades så förvandlades den till en Ditto och den landade inte i Pokédex och det finns inga andra spår kvar av figuren hos de spelare som hann fånga den. Meltan försvann sedan lika snabbt som den kom vilket satte fart på spekulationerna ute på nätet, i forum, på Reddit och på Discord-kanaler.

Var det en ny Pokémon?
Var det ett misstag av Niantic?
Var det reklam för andra Pokémon.-spel?

Video

Igår dök sedan en video upp på Youtube där vi fick veta lite mer – framför allt att den nya figuren inte heter “Nutto” eller något annat utan just Meltan.

Kort efter det att videon publicerats så skickades också nyheten ut i Pokémon GO.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This