Jag säger inte att det är så här. Jag säger att det skulle kunna vara så här.

Du hittar del 1 här och för att göra en lång historia korta så handlar det om att min iPhone X plingar till och jag vet inte var ljudet kommer ifrån och misstänkte länge en väderapp.

Plingar till

Jag vet inte exakt när det hände och inledningsvis så fattade jag inte heller varför. Min iPhone X plingar till då och då och jag hittar inga notiser, inga meddelanden och ingen förklaring. Det är mystiskt, fattar du?

Sånt där stör mig, rubbar mina cirklar och jag gick till slut igenom varenda jäv… app i min telefon för att få tyst på plingandet. Jag trodde ett tag att det var en väderapp. Det var det inte. Jag tystade bildappar och en herrans massa appar men telefon en plingade ändå till.

Mitt barnbarn tjoar normalt till och förkunnar att jag har fått mail. Det är standardljudet för min e-post. Du kanske fattar vart det här är på väg redan men hur som helst så var det någon, jag säger inte att det är jag, som tyckte att det skulle vara ganska smart att ha ett helt annat ljud för supportmail.

Mysteriet är löst.

Mackens Fråga: Vad har du för hörlurar?
Share This