Installationstakten för iOS 12 är långsammare än för iOS 11 visar färska siffror.

Nu handlar det om siffror som bara täcker de första 48 timmarna så siffror kan komma att förändras längre fram. Nu handlar det dessutom om små skillnader så iOS 12 kan mycket väl komma ifatt och ta sig förbi föregångaren inom kort. iOS brukar också, historiskt, installeras i mycket snabbt takt och några ebckor, månader efter lanseringen så brukar en majoritet av användarna ha uppdaterat sina enheter.

Apple does occasionally issue adoption rate updates, based on data collected by iPhones contacting the App Store and the company’s other services, allowing it to be extremely accurate with its own results. According to its most-recent published results on Sept. 3, iOS 11 made up 85 percent of all iOS-compatible devices, while iOS 10 was running on 10 percent.

AppleInsider

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This