Installationstakten för iOS 12 är långsammare än för iOS 11 visar färska siffror.

Nu handlar det om siffror som bara täcker de första 48 timmarna så siffror kan komma att förändras längre fram. Nu handlar det dessutom om små skillnader så iOS 12 kan mycket väl komma ifatt och ta sig förbi föregångaren inom kort. iOS brukar också, historiskt, installeras i mycket snabbt takt och några ebckor, månader efter lanseringen så brukar en majoritet av användarna ha uppdaterat sina enheter.

Apple does occasionally issue adoption rate updates, based on data collected by iPhones contacting the App Store and the company’s other services, allowing it to be extremely accurate with its own results. According to its most-recent published results on Sept. 3, iOS 11 made up 85 percent of all iOS-compatible devices, while iOS 10 was running on 10 percent.

AppleInsider

Mackens Fråga: Har du en spelkonsol?
Share This