Vår eminente, suveräna leverantör MacSupport/mStore levererade (igen). Både iPhone XS Max och Apple Watch 4 landade igår i Skellefteå och under kvällen så har jag synkat och gjort iordning allt för några dagars hårdtestande.

Första delen kommer redan imorgon klockan 09.00. Då samlar jag de första intrycken av Apple nya, stora iPhone. Sedan ger jag mig ut tar en massa bilder, spelar Pokémon, går och testar iPhone XS Max ute på fältet. Söndag morgon kommer sedan del två som har fokus på kameran och dess nya funktioner.

På måndag, v id lunch, så kommer den sista delen då jag går igenom ytterligare funktioner och då kommer också ett betyg och en summering.

På tisdag, vid lunch, kommer sedan testen av nya Apple Watch.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This