Idag släpps de färdiga versionerna av iOS 12, tvOS 12 och watchOS 12. Du kan ladda ned de nya versionerna direkt i din enhet.

Macken X gjort snabbgenomgångar av de nya operativsystemet. Du hittar dem nedan:

Detta är nytt i iOS 12

Detta är nytt i tvOS 12

Detta är nytt i watchOS 5

Den riktigt stora nyheten är att iOS 12 är en starkt optimerad version som kan skänka nytt liv till en äldre iPhone eller iPad.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This