När Weather Channels reporter skulle beskriva och berätta om det annalkande hårda vädret spå gjordes det mycket dramatiskt.

Problemet var bara att när kameramannen zoomade ut och breddade bilden så syntes två personer i bakgrunden som inte såg ut att ha några som helst problem med att hålla sig upprätta.

Tv-kanalen försvarar sig nu med att reportern står på blött gräs och han var dessutom trött efter flera timmars rapporterande.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This