Nya bilder har dykt upp  i sociala medier, twitter, som påstås visa prototyper av Apples nya iPhone Xc, LCD-modellen.

Bilderna har publicerats på Twitter av Ben Geskin och det påstås vara prototyper, fungerande prototyper av den nya modellen.

Det finns naturligtvis inga möjligheter att kontrollera vare sig bilderna, protonerna eller påståendena – inte med mindre ön att läckan kan visa upp mer information.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This