Make A List är ett program och en app för att skapa listor – saker du ska göra, inköp och så vidare.

Gratis idag 9/9.

Fast and easy way to create FREE unlimited lists all synchronized with your iOS devices (included Apple Watch) by “Make a List!” for iOS (free app).

Key features:
• Notifications
• Audio notes attachment
• Picture attachment
• Highlighted text
• Marked item
• Print list
• Comments
• Due dates

Data synchronisation requires iCloud Drive enabled.

For feedback or suggestions write to maguolo.ios@outlook.com

Make A List

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This