I framtiden finns bara grisar i detta retrospel med 8-bitars grafik som snart sagt alla spel ska ha idag.

Gratis 24/9.

In the future, there is no man. Only machine. And Pig.

It’s the year 2049. Slaughterhouse A.I. controls the surface of the Earth, turning all life into sausage. Only the pigs remain to fight.

Steer your one-pig army through the dangerous hallways of meat factory battlegrounds as you attempt to rescue innocent pigs trapped and waiting for processing.

Relive the glory days of 2D platform gaming with this modern action classic.

Ammo Pigs

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This