Klockan 18.00 ikväll publiceras den andra delen av Macken X test av Apples nya iPhone XS Max. Den andra delen har fokus på den nya kameran och den nya bildprocessorn som sitter i den nya modellen.

Här hittar du den första delen av artikelserien och testen.

Macken X fluktar in: iPhone XS Max del 1

Den första delen handlar om de första intrycken av den nya, större iPhone-modellen, lite tekniska data och funderingar runt design.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This