iOS 12, tvOS och watchOS 5 har släppts som Golden Master vilket betyder att hittas inga direkt kritiska och allvarliga buggar så kommer de att gå att ladda ned nu på måndag den 17 september.

macOS Mojave kommer att släppas den 24 september så den nya versionen för dian Mac-datorer får vi vänta på ytterligare några veckor.

Detta är nytt iOS 12

Detta är nytt i watchOS 5

Detta är nytt i tvOS 12

 

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This