AdGuard, som utvecklar annonsblockerare, har utsatts för en attack och uppmanar nu alla sina användare att byta sina lösenord.

AdGuard har inte lämnat någon information om huruvida information har stulits. Av den information som skickats ut till befintliga användare så ska ett eller flera lösenord ha testats mot konton. Lösenord som stulits i samband med andra intrång mot andra webbplatser.

What happened?!

We have detected an attack towards AdGuard servers. Attackers used one of the databases of leaked accounts that are available online and checked whether the email/password data fit to access AdGuard account.

AdGuard har därför raderat alla användares lösenord och i ett mail uppmanat användare att återställa sina lösenord till nya lösenord vilket indikerar att det kan handla om ett intrång.

Mackens Fråga: Har du en spelkonsol?
Share This