Ryktena och läckorna talade sanning – en ny klocka med större skärm, 40 respektive 44 mm och en klocka där du namn använda dina gamla armband. Det är, i korthet, nya Apple Watch.

Två nya storlekar med en större skärm . 40 och 44 mm och som väntat en modell med LTE-stöd och en modell utan. Förutom ny, snabbare hårdvara, kommer också nya urtavlor som kan visa ännu mer information.

Hälsa

En rick nya sensorer sitter också under skalet som bland annat kan upptäcka om du har ramlat och kan vara skadad och som också kan hålla extra god koll på ditt hjärta. en hel del av den data sim samla in kan du sedan skicka över till din doktor vilket betyder att din doktor kan få betydligt bättre underlag och data för din hälsa.

Apple Watch har alltid varit en klocka för dig som rör på dig och Series 4 är inget undantag, tvärtom. Du har flera nya moment som kan mätas vilket ger dig möjlighet att mäta ännu mer träning.

Apple Watch 4 – pris från 4 795 kronor
Apple Watch 4 LTE – pris från 5 995 kronor

Stora prishöjningar även med hänsyn taget till valutaförändringar. Klockan har blivit dyrare men den har också blir större, skärmen, och snabbare.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This