Apple har släppt en mindre uppdatering av watchOS till version 5.01. Den nya versionen innehåller ett antal buggfixar för problem som rapporterats in efter det att version 5.0 släpptes.

Den nya versionen ska åtgärda problem med att användarna inte har kunnat stänga sina aktivitetsringar, problem med laddningen i vissa fall och problem med att registrera att du ställt dig upp.

Du laddar ned och uppdaterar din klocka med Apple Watch Companion.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This