WordPress har uppdaterats till version 4.9.8 vilken innehåller en rad viktiga säkerhetsuppdateringar.

Då det handlar om en underhålls- och säkerhetsuppdatering så aktiveras automatiska uppdateringar och har du ställt in din webbplats korrekt  så bör din webbplats vara uppdaterad när du läser detta.

We are pleased to announce the immediate availability of WordPress 4.9.8.  This maintenance release fixes 46 bugs, enhancements and blessed tasks, including updating the Twenty Seventeen bundled theme.

WordPress

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This