We follow the Norwegian Martin and his pregnant Spanish girl- friend, Lucia, during their first 15 minutes on Norwegian soil, observing Lucia’s first encounter with this new culture and her in‐laws.

It’s a car trip full of social tensions, expectations and misunderstandings. Brilliant observational comedy done in one shot.

Prizes & Festivals: Encounters FF 2012 – Winner, Leuven IFF – Winner, Uppsala ISFF – Special Mention, Cork IFF – Special Mention, Brest FF – Regional Council of Brittany European Film Award

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This