Hello, you.
[ A normal scene. ] Nothing out of the ordinary.
[We imagine the wind blowing ]
Time in physics is operationally defined as “what a clock reads”.
Gravity is the weakest of the four fundamental forces of physics.
Depth perception is the ability to perceive the world in three dimensions.
Depth can also refer to a profundity of emotion or feeling.
[ A cup scurries across the tabletop. ]
In the world of ‘3D computer graphics’ there is said to exist an influential force, lovingly nicknamed ‘Animism’.


‘Influencers’ is a film about drawing out the intrigue in the Everyday, and allowing it to humbly influence the world around us. For us it’s a celebration of the Creative Process and a meditation on working in 3D.

All conceptual, design and production work: f°am Studio for Maxon.
Written by f°am Studio
Sound Design and Composition by Antfood

foam.studio/maxon

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This