In a Cane Field (16min, 2016, Australia, 16mm)
Written and directed by Emily Avila.
Based on the short story ‘The Serrambi Case’ by Brazilian author, Frances de Pontes Peebles.

Synopsis: In a beachside tourist town, the body of a fifteen-year-old girl is found in a cane field. Her murder is a mystery that envelops the community as those close to the girl grapple with death, in all its senselessness.

Starring Yasmin Honeychurch, Indiarose Thomas, Hugh Parker, Lindy Honeychurch and Michael Tuahine
Producers – Emily Avila & Coralie Tapper
Company – Cosmia Films (cosmiafilms.com)
Cinematographer – Adric Watson (adricwatson.com)
Editor – Adric Watson
Sound Designer – Dylan Barfield
Composer – Jonathon Trevillien
Production Design – Aprille Asfoura & Arundhati Madan
Costume Design – Arundhati Madan
Hair & Make-up Artist – Billie Weston
Produced with the assistance of Screen Queensland (screenqld.com)

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This