Robert Mueller utreder inte alls Ryssland inblandning i det amerikanska presidentvalet. Det är bara en undanmanöver. I själva verket så utreder Mueller Barack Obamas kopplingar till Putin och Hillary Clintons pedofilnätverk. Snart kommer allt kunna publiceras och Clinton och Obama kommer att placeras i fängelse i Guantamo Bay.

Robert Mueller är för övrigt tillsatt av Donald Trump som nu kommer att städa upp i världen ondska (läs demokrater) och spärra in alla som ingår i konspirationen.

Q

Allt startar i inlägg i olika forum som signerats med Q. De första inläggen dök upp på 4Chan och 8Chan. Inläggen påstås vara skrivna av en eller fler mycket väl insatta beslutsfattare inom en myndighet, underrättelsetjänst eller liknande. En person som sitter på topphemlig information och som nu kan berätta vad det är Trump egentligen sysslar med och gör. Donald Trump ska städa upp bland demokrater, som är detsamma som ondskan i världen, och det handlar om allt från att Barack Obama är i maskopi med Putin till en pedofilliga där Joe Biden och paret Clinton är medlemmar.

Trum är hjälten och räddaren i sammanhanget och han eldar själv på konspirationsteorierna med sitt ifrågasättande av medierna, sina egna underättelseorganisationer och sitt eget Justitiedepartement.

Trump-supportrar

Hur skruvade teorierna än må vara så finns det en stor skara Trump-supportrar som tror på dem och som avfärdar ifrågasättande med att det inte finns nära bevis för att det inte skulle finnas någon grund för konspirationerna. Det faktum att den utpekade pizzerian från vars källare en pedofilliga ska styra,  faktiskt saknar källare, är i sammanhanget en oviktig detalj.

I den väv av konspirationer som vävs så hävdas det att FBI och andra försökte stoppa Trump från att vinna valet och det finns enskilda FBI-agenter som därmed bröt mot lagen. Här finns påstående om att John F. Kennedy Jr iscensatte sin egen död för kunna städa upp i det som kallas Deep State.

Det är lätt att vifta undan de här teorierna som rena stolligheter om det inte vore för att så många på fullt allvar tror att Washington har tagits över av korrupta demokrater, Hollywood-skådespelare som alla är medlemmar i en stor liga med pedofiler. Hur skruvade konspirationerna än må te sig så kan de ta sig direkt våldsamma uttryck. I december 2016 greps en man med ett automatgevär vid den utpekade pizzerian i Washington. Han skulle frita de barn som skulle sitta fängslade i pizzerians källare.

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This