Gratistipset: Firefox

Gratistipset: Firefox

Firefox är en webbläsare som utvecklas av Mozilla Stiftelsen.

Firefox är ett alternativ till Apples egen Safari.

Firefox offers a fast, safe Web browsing experience. Browse quickly, securely, and effortlessly. With its industry-leading features, Firefox is the choice of Web development professionals and casual users alike.
The Web, as it’s meant to be experienced

Features
  • Faster than Safari. Firefox stays speedy when other browsers become sluggish
    More private than Chrome. Firefox respects your privacy by minimizing suggestive pop-ups.
  • Bursting with features. Tabbed browsing, developer tools, extensions — Firefox has it all, giving you the power to explore, customize, and create like never before.

What’s New in Firefox

Version 61.0.2:

New:
  • Adds support for automatically restoring your Firefox session after Windows restarts. Currently, this feature is not enabled by default for most users, but will be gradually enabled over the coming weeks.
Fixed:
  • Improved website rendering with the Retained Display List feature enabled (Bug 1474402)
  • Fixed broken DevTools panels with certain extensions installed (Bug 1474379)
  • Fixed a crash for users with some accessibility tools enabled (Bug 1474007)
Requirements for Firefox
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.9 or later

Hits: 180

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This