I skrivande stund så finns bara nya uppgifter för Field Research i Pokémon GO – alltså uppgifter som du kan lösa för olika belöningar. Här är listan på aktuella uppgifter och vad de ger i form av belöningar.

När det gäller Special Research så har inga nya uppgifter lagts in utan här är det möjligheten att fånga Mew som gäller fortfarande. Tänk nu på att den här informationen är färskvara. Ninatic förändrar belöningarna och uppgifterna hela tiden.

Pokstego.cl

Ut och jaga nu!

/av Northwiz
trainer code: 3937 1926 6061

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This