Idag är det dags för den andra dagen av Community Day med start klockan 11.00 och sedan pågår eventet i tre timmar fram till klockan 14.00 innan det är över.

Det är som bekant Evee med “Last Resort” som special-move – vilket betyder att du måste utveckla dina Evee under dessa tre timmar om du vill att de ska ha “Last Resort”.

3 gånger StarDust
Lures räcker hela eventet
Shiny Evee som kan bli en av fem shiny-varianter

Lördagen

För egen del resulterade lördagen i fem shiny Evee och en 100-procentig Evee som fångades med minsta möjliga marginal, bara några minuter innan klockan slog 14.00.

Ett tips – stirra dig inte blind på de Pokémons du fångar med högst CP. Jag fångade själv massor med Evee med CP som låg högt över de 332 som den hundraprocentiga Evee:n faktiskt hade. Mitt råd är att kontrollera alla Pokémons, innan du slänger dem. Annars riskerar du att kasta en riktigt bra Pokemon.

Pokémon GO: Vilka Evee ska du utveckla till?

Ut och jaga nu!

/av Northwiz
trainer code: 3937 1926 6061

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This