I helgen, lördag och söndag är det dags för Community Day, i två dagar och med Evee i fokus. Frågan är då vilka utvecklade varianter av veven du ska satsa på?

Evee kan som bekant utvecklas till:

  • Vaporeon
  • Jolteon
  • Flareon
  • Espeon
  • Umberon

Det är Pokémons med helt skilda förmågor och de brukar jämföras med större, mer kraftfulla Pokémons.

Vaperon – vattentyp som kan jämföras med Gyarados och Kyogre
Jolteon – elektrisk Pokémon precis som Raiku och Zapdos
Flareon – eldtyp som kan jämföras med Moltres och Entei

Rankning

Ska vi tro på sammanställningar och statistik som gjorts av alla spelarna som är medlemmar på The Silph Road så ser rankinglistan ungefär ut som ovan. Utfallet skiljer sig naturligtvis beroende på vilken annan typ av Pokémon som en utvecklad Evee ställs mot så ta listan en fingervisning. De utvecklade Pokémons som du får slumpmässigt då du utvecklare en Evee är generellt sett de bästa. De som du kan styra genom att utveckla dem dagtid, Espeon, eller nattetid, Umbreon, är alltså något sämre i en jämförelse med liknande Pokémons.

Utveckla

Det kan ju vara bra att veta det vilket ju innebär att du egentligen bara behöver fokusera på att fånga så många Evees som möjligt, utveckla dem under eventet (tiden för eventen) och sedan se till att jaga shiny och så bra Evees som du kan hitta.

Ut och jaga nu!

/av Northwiz
trainer code: 3937 1926 6061

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This